Lisa Liljeberg

Oavsett om du har unghäst, är orutinerad ryttare eller tävlar hoppning så har Lisa alltid något för dig och din häst. Lisa har gedigen erfarenhet av hoppträning och det märks på de genomtänkta övningar och banor hon har.

Här på gården har Lisa kört träningar sedan 2001 och många har varit med sedan början. Många är ryttarna som till vardags ”inte” är hoppryttare utan de tävlar dressyr (nationell nivå), körning och även distansryttare på SM-nivå finns med oss på träningarna. Vi är ett glatt gäng och har lärt oss massor om hoppning samtidigt som våra hästar har fått det väldigt mycket roligare i livet.

Ryttarna befinner sig ofta på lite olika nivå och Lisa löser det så att alla rider fram tillsammans, kanske behöver någon mindre rutinerad ryttare/häst draghjälp och då ställer de mer rutinerade ryttarna upp. De mindre rutinerade ekipagen brukar då efter framhoppning och övningshoppning hoppa en något förenklad bana och sedan få avsluta sin träning. Det gör att de ekipagen oftast är klara 20-30 min tidigare. De mer rutinerade ryttarna tränar på högre och mer komplicerade hinder innan de avslutar sin träning med en bana. De ryttarna rider då ca 1,15 h.

Grupper om 6 brukar vara lagom.

Tiden vi rider är ca 1,15h  men kan variera något. Kostnad 130:- per ekipage/gång.

Tillkommer sedvanlig ridhusavgift.

Samling 18.45 med framtagning av hinder
Ridning börjar 19.00

Lisa Liljeberg, född 62, gift med Kjell och har två barn Daniel – 02 och Nils – 04.

Lisa har en gedigen ridbakgrund hon är auktoriserad ridinstruktör – RIK II 1984 – Strömsholm och har arbetat som ridinstruktör 1981 – 1986 innan hon sadlade om och blev banktjänsteman på SHB -86. Lisa som inte nöjer sig med att undervisa i hoppningens alla krumbukter hon hinner tävla också. Lisa har mängder med placeringar tom 130 hoppning på ett flertal hästar som hon själv har utbildat och i vissa fall även fött upp. Lisas elever har precis som hon själv gått från unghästklasser till Msv A både på ponny och häst.

 

w2