Privatträning
Vi erbjuder hundkurser som privatlektioner. För hundägare som av olika anledningar vill träna individuellt. Du kanske har ett jobb med udda tider så att du inte kan fullfölja en hel kurs. Träningen läggs upp efter dina behov. Vi träffas med 1-3 veckors mellanrum, för att du ska hinna träna in det vi gått igenom. På det sättet får du maximalt utbyte av lektionerna och vi har något att bygga vidare på vid nästa träff.

Hos Denan kan du och din hund få hjälp med vardagslydnad, problemlösning, tävlingslydnad, rallylydnad mm. Du kan du välja att träna tillsammans med en vän, till rabatterat pris.
Vi håller till i Rö nära Norrtälje och Rimbo, där vi även har tillgång till att träna inomhus.

Mina instruktörsutbildningar som Utbildare av väktarhundförare och SBK-instruktör, har gett mig stor erfarenhet av många vanliga och mindre vanliga problem och olika problemlösningar. Vi hittar en lösning som känns bra för dig och fungerar på din hund!
Med över 10 års erfarenhet som instruktör erbjuder Denan en kvalitativ utbildning för dig och din hund, i en lantlig miljö.

Mina instruktörsutbildningar

– Utbildare av väktarhundförare

– SBK-instruktör

– SBK-utbildning spår

– rallylydnadinstruktör

– allmänlydnadinstruktör

– SBK mentalkunskapsutbildning, M1

– SBK mentalkunskapsutbildning, M3

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumbnail_Binja-2.jpg

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är ridhus-1.jpg

Kurser

Valpkurs vänder sig till valpar mellan 10 v – 5 mån. Vi varvar teori och praktik. Kursen innehåller bland annat inkallning, koppelträning, miljöträning, nosarbete mm. All inlärning sker under lek för att få bästa möjliga relation mellan hund och förare.

Vardagslydnad är till för dig som vill ha en bra vardagslydnad på din hund. Här använder vi oss av det som finns i vardagen och tränar på det som ni tycker känns viktigt. Det kan bland annat vara hundar som drar i kopplet, rusar ut genom dörrar utan tillåtelse, hoppar och ska fram till allt och alla, skäller på främmande/konstiga personer/saker.

Privatträning   Vi erbjuder även privatlektioner med övriga önskemål. För hundägare som vill träna individuellt och tex finjustera tävlingslydnaden. Träningen läggs upp efter dina önskemål och behov.

Problemlösning Det finns många orsaker till att en hund utvecklar ett problembeteende, som kan vara att hunden gör utfall, skäller, visar aggression, skotträdsla, rädsla, nafsar, klarar inte av att vara ensam mm och att dessa beteenden skapar stora problem i vardagen och i samvaro med andra hundar och människor.
Vid första träffen görs en observation av hunden och samspelet mellan hund och ägare. Ett träningsprogram läggs upp efter ditt och hundens behov. Vi går igenom träningsprogrammet och tränar de olika teknikerna tillsammans.

Aktiveringskurs För dig som vill ha tips och idéer hur du kan aktivera din hund mentalt eller för dig som bara vill att ni ska ha kul tillsammans! Genom att aktivera din hund mentalt får du en bra relation och ett bättre samarbete mellan dig och din hund, promenaderna ni tar tillsammans blir roligare, följsamheten hos din hund ökar, vilket leder till bättre vardagslydnad! Det är även en utmärkt träning för hundar som behöver lära sig att slappna av och fokusera dig. Här får du lära dig massor av olika aktiveringsformer som din hund mår bra av. Vi provar på olika saker beroende på ditt och din hunds intresse, bland annat: rallylydnad, apportering, uppletande, balansövningar, nosaktivering, agility, trix och konster, problemlösningar, lär hunden jobba med dig och hjälpa till hemma! Städa, hämta saker, dra av strumporna mm.

Lektionspris (inkl moms):

60 minuter      400 kr

  

Kontakt

denan2016@hotmail.com

                                                    

Denan Sweden AB innehar F-skatt

Rallylydnad   Rallylydnad bygger på glädje och samarbete. Rallylydnaden ger dig och din hund en bättre kontakt och du får en hund som är lydig, följsam och samarbetsvillig. Rallylydnad ska inte gå fort utan i ett samlat och jämnt tempo. Då rallylydnad inte är fysiskt krävande passar det också för både äldre hundar och förare. När du tränar eller tävlar rallylydnad följer du en bana med 12-20 skyltar/moment. Varje moment illustreras av en skylt som med text och bild beskriver hur övningen ska utföras. I rallylydnad får du hela tiden prata och berömma din hund medan ni går banan och utför momenten.

Spårträning  vänder sig till alla som vill lära sig att träna sin hund att spåra i skog och mark. Vi går igenom spåret både teoretiskt och praktiskt. Du får lära dig lägga spår och även låta hunden gå spår lagda av andra personer. Spårarbete är en mycket bra och rolig sysselsättning för hunden. Inget slår ju den kapacitet som hundens nos besitter.

Klickerträning/shaping Här får du lära dig klickerträningens grunder och fortsättning. Roliga och nyttiga övningar för både dig och hunden för att snabbt komma igång med denna roliga träningsform. Lär dig använda klicker i inlärning av vardagslydnad såväl som specialmoment.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är thumbnail_Binja-Chevy.jpg